Natuurlijke maagzuurremmers – Top 3 Maagzuurremmers

natuurlijke maagzuurremmersnatuurlijke maagzuurremmers zijn vele malen beter dan traditionele medische maagzuurremmers zoals rennie en omeprazol. Natuurlijke maagzuurremmers kunnen bestaan uit voeding of uit een huismiddeltje zoals bicarbonaat.

In Dit kort artikel over natuurlijke maagzuurremmers ga ik het hebben over de 3 beste maagzuurremmers die je veilig kunt gebruiken.

Waarom natuurlijke maagzuurremmers gebruiken?

Allereerst zijn ze spotgoedkoop! Ten tweede zijn ze gezonder omdat ze niet chemisch nagemaakt zijn zoals elke medicatie wel is. Medicatie bestaat uit chemisch nagemaakte stoffen en dit heeft als resultaat dat het lichaam deze niet goed kan herkennen wat tot klachten kunnen leiden bij chronisch gebruik.

Natuurlijke maagzuurremmers hebben geen nadelen en zijn daarom een veel betere optie!

Wat is een goed middel tegen maagzuur?

Er zijn verschillende middelen die je kan gebruiken tegen brandend maagzuur. Hieronder noem ik 3 maagzuurremmers op die je veilig kunt gebruiken.

#1: banaan

Bananen hebben een zachte smaak en zijn licht zuur. Een banaan is velen malen minder zuur dan maagzuur en compenseert daarmee maagzuur tot een minder zure substantie. Daarom kun je snelle verlichting van maagzuurklachten ontvangen met deze natuurlijke maagzuurremmer.

#2: honing

Ook honing is een prima natuurlijke maagzuurremmer. Het is alkalisch en compenseert daarom ook goed maagzuur in een minder zure substantie. Het blijft goed kleven in de keel en is daarom heel goed bij maagzuur in de keel.

Let enkel op dat je honing niet aan een peuter of baby geeft aangezien dit verstikking kan veroorzaken!

#3: sodium bicarbonaat (ook gekend als soda)

Bicarbonaat wordt gebruikt bij het bakken van brood en van cake. Dit middel zorgt dat het gerecht beter rijst.

Echter kun je het ook gebruiken als één van de natuurlijke maagzuurremmers. Bicarbonaat is namelijk alkalisch! Daarom neutraliseert het perfect maagzuur waardoor je minder brandend maagzuur hebt.

Bicarbonaat kun je in elke supermarkt kopen en kost 2 keer niks.

Ben je klaar om jouw brandend maagzuur voorgoed te stoppen? Klik op onderstaande rode knop en schrijf je in voor mijn 3 ongewone maar super krachtige maagzuur tips! Klik nu op onderstaande rode knop.

Geert Leeuwen

HalloIk ben Geert Leeuwen. Ikzelf heb vele jaren last gehad van brandend maagzuur en reflux klachten. Artsen konden mij niet helpen dus ben ik zelf gaan testen en bestuderen hoe ik deze kwaal kon stoppen.Nu help ik sinds 2012 mensen die net zoals ik vroeger last hebben van brandend maagzuur, en dit met succes!

Geef een antwoord