Geert Leeuwen? Wie is die man?

Hallo!

Ik ben Geert Leeuwen, eigenaar en initiatief nemer van refluxstoppen.com. Ik heb deze website opgestart doordat ik geruime tijd aan brandend maagzuur en reflux heb geleden.

Ruim 12 jaar geleden startte het allemaal met wat occasionele reflux, niets ernstig, en ik dacht dat het snel zou overgaan… Helaas was dit niet het geval. Het werd steeds erger en daardoor werd ik gedwongen om actie te ondernemen.

Mijn reflux ging van kwaad naar erger. Bijna dagelijks had ik last van reflux met als resultaat dat mijn nachtrust hevig verstoord werd! Mijn hele leven, zowel op vlak van werk als vrienden, werden hierdoor hevig gestoord.

Ik heb om en bij ongeveer 5 jaar medicatie tegen reflux genomen en vooral rennies en gaviscon. Deze middelen boden geen genezing, alhoewel ze wel de klachten verminderden, maar na de werking van deze middelen stond ik terug bij het begin…

Om het nog erger te maken kreeg ik te maken met een “burn out”. Klachten zoals oververmoeidheid, haaruitval en fitloosheid ontstonden door het chronische gebruik van medicatie tegen brandend maagzuur. Pas dus op met de inname van deze pilletjes! Ze zijn niet zo onschuldig als ze lijken…

Dan kwam er een moment dat ik last kreeg van slokdarmontstekingen. De eerste die ik kreeg was niet zo ernstig en deze werd al snel behandeld met een kuur antibiotica. Na enkele weken was ik terug de “oude” man met chronische vermoeidheid en last van haaruitval. Dit is niet grappig maar ik probeer duidelijk te maken dat medicatie geen oplossing is tegen brandend maagzuur.

Op dat moment besefte ik dat ik op de slechte weg was en dat ik mijn gezondheid hevig aan het kapot maken was. Het duurde dan al niet lang vooraleer ik een tweede slokdarmontsteking kreeg. En dit was het draaipunt om mijn leven om te draaien.

Toen ging er een belletje in mijn hoofd rinkelen: NEEM ACTIE, Stop jouw huidige aanpak met medicatie te slikken en zoek een ECHTE oplossing van brandend maagzuur.

Dat heb ik dan ook gedaan door heel wat medische boeken omtrent de maag en slokdarm te hebben gelezen. Vele boeken die ik bestudeerd heb werden geschreven door top Amerikaanse internisten en gastro-enterologen.

Al snel werd het duidelijk dat zowat alles omtrent brandend maagzuur een mythe is en mijn aanpak van medicatie slikken averechts werkte! Ook ontdekte ik de werking van voeding op brandend maagzuur.

Na het toepassen van mijn kennis, die ik in 2 jaar heb opgedaan door vele avonden na mijn werk deze wetenschappelijke studie’s en boeken te hebben gelezen, zag ik dan toch permanente verlichting van mijn brandend maagzuur en reflux. Dan toch!

Blij dat ik terug goed kan slapen en mijn maaltijd kan afmaken zonder branderige steken ter hoogte van de borstkas te krijgen! Het heeft me heel wat tijd, initiatief, energie en wilkracht gekost om erachter te komen hoe je nu effectief brandend maagzuur en relfux stopt, maar het is gelukt.

Op de dag van vandaag help ik anderen om hun conditie te verbeteren als niet compleet te genezen. Mijn doel en missie is dan ook om zoveel mogelijk mensen met reflux en brandend maagzuur te helpen. Dit doe ik aan de hand van mijn website en blog.

Op mijn blog kun je heel wat informatie omtrent brandend maagzuur weervinden en je kunt je zelfs inschrijven voor mijn gratis reflux cursus die ik heb ontwikkeld. Deze gratis cursus zal je uitleggen hoe je het beste reflux en brandend maagzuur behandelt zonder pillen.

Je zal te weten komen welke voeding je beter wel eet en welke voeding je beter niet eet… Wat de echte oorzaken zijn en nog veel meer! Je kunt je inschrijven door uw email adres achter te laten rechts van het blog. Dan ontvang je stap voor stap mijn advies en stappen om permanent van je brandend maagzuur af te geraken. Ik kijk er alvast naar uit om jou te helpen!

Groeten,

Geert Leeuwen

Dit bericht heeft 3 reacties

 1. francine

  hallo geert,

  graag zou ik de cursus bij je willen volgen over ”’stop reflux”

  groeten,
  francine

 2. nardus

  graag volg ik uw stappenplan

  mvg

  Nardus

 3. André

  Heb dagelijks last van maagbrand waarschijnlijk ten gevolge van medicatie tegen hoge bloeddruk. Ik behelp mij met Sedacid, een appel. Ik merk dat suiker voor mij zeer slecht is.

Geef een reactie